tiistai 24. kesäkuuta 2014

Yön perintö (Night School, #2) C.J. Daugherty

Yön perintö (Night School, #2)
Allien elämä sisäoppilaitoksessa käy vaaralliseksi. Suojellako perhettään vai luottaako uusiin ystäviin? 16-vuotias kapinallinen Allie on löytänyt Cimmerian sisäoppilaitoksesta toisen kotinsa. Koulu on tuonut hänen elämäänsä myös Carter Westin, unelmien poikaystävän. Cimmeriassa toimii Yökouluksi kutsuttu salaseura. Se paljastuu vaikutusvaltaiseksi salaiseksi organisaatioksi, jonka jäsenet ulottavat valtansa paljon koulua pidemmälle. Yökoululla on myös vihollisia, näiden joukossa Allien kadonnut veli. Pian selviää, että Allie ja kaikki muutkin koulun oppilaat ovat suuressa vaarassa.

Hieno kirja, mutta päässäni vällyy hyvin ristiriitaiset tunteet eräitä henkilöitä kohtaan. Tämä kirja sarja olisi loistava ilman Allieta. En tiedä miksi, mutta jokin siinä tytössä saa minut raivonpartaalle. Ehkä enimmäkseen syynä on se leikittely Sylvainin ja Carterin kanssa. Yhdessä hetkessä ollaan niin ihastuneita ja rakastuneita Carteriin ja heti seuraavalla sivulla muututaan sulaksi vahaksi toisen takia. En tiedä, Allie vaan saa minut puristamaan kirjaa kiukkuisena kuin mikäkin. Lisäksi olen ikuinen poikaystävä Carter kannattaja, joten sekin saattaa olla iso tekijä mielipiteeseeni.
Rakastuin Zoeihin..(hankala kirjoittaa...heh hee) Aivan ihana persoona ja tyttö sai aina hymyn huulilleni. Se, että yllättävä kuolema tapahtui lopussa ärsytti minua, sillä pidin aina tästä kyseisestä henkilöstä enemmän kuin Alliesta... Minulla on tosiaan jokin syndrooma Alliesta...
Edelleen odotin, että jossain vaiheessa jostain pusikosta hyppäisi vampyyri tai noita tai jokin, mutta ei hypännyt. Jokin Cimmerian tunnelmassa saa minut ajattelemaan, että koko koulu olisi täynnä fantasia olentoja. Mutta siis kaiken kaikkiaa mahtava kirja ja luen jatkot ehdottomasti. Toivotaan, että niitä tulee, ja suomennetaan.Arvosteluni
Kirja saa minulta arvosanan 9 

6 kommenttia:

 1. Päätin tulla katsomaan, kuka blogiani kommentoi ja huomasin, että meillä on ainakin jotain yhteistä - Varjojen kaupungit nimittäin! Odotatko innolla, että seuraava osa ilmestyy tän vuoden lopulla enkuks? Aiotko lukee sen jo englannin kielellä? :)
  - Tuhat Rautaa Tulessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä. Itse asiassa viimeinen osa ilmestyi jo toukokuussa ja vuoden lopulla se tulee suomeks. Itse aion todellakin lukea sen vasta suomeksi, vaikka uskoisinkin, että selviäisin urakasta englanniksi. Oletko itse nähnyt kyseiseen sarjaan tehdyn elokuva ;)

   Poista
 2. Kuulostaa ihan mukavalta kirjalta, täytyy lukaista. :)

  samakuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lue ihmeessä! Suosittelen! Kirja on siis jatkoa sarjan ensimmäiselle osalle jonka nimi on Night School. :D

   Poista
 3. Tykkäsin tästä, mutten todellakaan niin paljon kuin ensimmäisestä :) Eikös viimeinen Night School ole jo ilmestynyt englanniksi?

  Oon samaa mieltä päähenkilöstä. Jotenkin tuollainen riutuva ongelmanuori ei vaan iske :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup, viimeinen Night school, nimeltään Resistance on ilmestynyt tässä kuussa englanniksi. :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥