perjantai 14. elokuuta 2015

Lukumaraton (päivittyvä postaus)


Omaan lukumaratooniini tuli pieniä mutkia matkaan, sillä mopokortin teoria koe osui juuri maanantaille ja koko viikonloppu pitäisi siihen lukea. Kaiken lisäksi on muitakin haasteita rästissä ja edellisenkin maratoonin kirjapostauksen lähes kaikki tekemättä. Noh joka tapauksessa osallistun tähän, koska kokemus oli viimeksi aivan mahtava,  mutta yhtä aktiivinen en tule olemaan kuin viime maratoonissa.

Aloitan oman urakkani huomenna klo 12.00 ja siitä jatkan lukemista 24 tuntia eteenpäin. Tarkoituksenani olisi lukea seuraavat kaksi kirjaa ainakin ja toivon mukaan onnistunkin siinä :)


J.D.Robbin aka. Nora Robertsin kirjoittama Eve Dallas-sarja voitti sydämeni vähän ennen viime joulua. Sain nopeasti luettua kaikki suomeksi suomennetut osat ja päätin nyt aloittaa uudestaan. Pokkarissa on ensimmäiset kaksi kirjaa yhdistettynä joten tuon kahlaamisessa saattaa mennä aikaa.

Moira Youngin Julma maa kuuluikin kolmen kirjan haasteeseeni, joten tämä oli oivallinen tilaisuus. Teksti on muistaakseni helppolukuista joskin omaperäistä, joten tämän lukemisessa ei pitäisi mennä aikaa!

Yritän tosiaan päivitellä oman maratoonini kulkua niin usein kuin mahdollista, ja edistymistäni voi seurata täällä blogissa tai sitten twitterin puolella  hastageilla #lukumaraton ja #lukumaraton6.


Hauskaa ja iloista maratoonia kaikille osallistuneille ja niillekkin, jotka pysyttelevät katsomon puolella! 
♥♥♥

klo 12.00
Nyt lähti sitten elämäni toinen maraton liikkeelle.  Aloitan Eve Dallas sarjalla, kirjalla Alaston kuolema. Helppolukuista tekstiä ja into huipussaan! Nyt mennään eikä meinata.

klo 15.30
Maraton edistyy ihan mukavaan vauhtiin. Pieni taukoja on tullut otettua ja nyt otankin tunnin mittaisen opiskelu tauon. Kiitoksia kaikille tsemppiä toivottaneille ♥

klo 16.30
Jes, nyt päästään taas kirjan pariin. Sivuja kertynyt tähän mennessä 287. Ei kovin paljoa, mutta kyllä se tästä, kyllä se tästä! Merlinin viides tuotantokausi houkuttelee kyllä suunnattomasti, mutta nyt pidetään pää kylmänä!

klo 17.15
Sivuja luettu nyt 339. Yli sadan sivun puristus viime päivityksestä. Alkaa tuntumaan siltä, että kyllä tämä tästä. Jes, nyt aletaan nousta. Even ja Roarken suhteen kehittymistä on kutkuttavampi lukea kuin muistinkaan! Voisi käydä syömässäkin tässä välissä, etten kesken kaiken tuuperru.

klo 18.00
Eka kirja kuudessa tunnissa luettu... mikä vauhti :D Sivuja kertynyt 397. Seuraavaksi voisi rikoksista pitää hieman taukoa ja siirtyä Moira Youngin Julmaan maahan.

klo 20.06
Päätin sittenkin lukea lisää Eve Dallasia. Maineikas kuollessaan on jo vienyt mukanaan ja sivujakin on kertynyt 565. Nyt voisi oikeastaan lopetella ja jatkaa opiskelua.... Taaai eksyä kaverin kanssa Skypeen :DD

klo 10.37 
Toinen Eve Dallas saatu päätökseen! Sivuja tähän asti 790. Ehtisiköhän sitä vielä puolessatoista tunnissa lukaisemaan jotain. Aloitan Julman maan ja katsotaan kuinka pitkälle pääsen.

klo 12.00
Nyt on maratooni myös minun osaltani loppunut. Hauskaa oli taas, vaikka keskittyminen herpaantuikin aina välillä. Sivuja kertyi yllättävän paljon, enkä oikeasti uskonut ylätäväni tähän, mutta pitkälle yöhön kyllä valvoinkin. Pääsin Julmassa maassa puoleen väliin saakka, joten lukutahtini näköjään nopeutui loppua kohden. En tiedä mitä sekoilin twitterissä ja tajusin vasta nyt että ilmoitin sinne ihan tyytyväisenä, että juu 1011 sivua tuli luettua. Hah ei todellakaan. Sivuja kertyi 911 :D

--------------------------------------------------------------------------

JÄLKITUNNELMIA

Kaksi ja puoli kirjaa
911 sivua

Maratoni oli jälleen kerran ihana kokemus. Kuten alussa sanoinkin lukemiseni jäi vähemmälle kuin viimeksi, sillä aina välillä tuli opiskeltua kokeeseen ja kaverin kanssa skypeenkin eksyin yli tunniksi. Silti onnistuin omasta mielestäni todella hyvin ja yllättävä kyllä, olen kerrankin ylpeä itsestäni. Näistä kesän kahdesta maratonista on jäänyt ihanat tunnelmat ja muutenkin kesä on ollut yksi parhaista! Kiitos kaikille maratonitovereille ja nautitaan lukemisen ilosta, vaikka loma loppuikin! ♥


14 kommenttia:

 1. Tsemppiä maratoniin ja onnea teoriakokeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja onnea sinunkin maratooniisi! ^__^

   Poista
 2. Onpas sattuma, kun mopokorttikoe on samaan aikaan. Kiva, jos silti ehdit osallistua maratoniin vaikka muitakin projekteja riittää. :)

  VastaaPoista
 3. Aika osuvasti kyllä sattui :D
  Kiva olla mukana maratonissa koska niin kuin sanoin se oli viimeksi aivan ihana kokemus ♥

  VastaaPoista
 4. Täältäkin tsemppiä maratonille, ja toivottavasti teoriakoe menee hyvin! :)

  VastaaPoista
 5. Eve Dallas onkin varmasti oikein mukavaa luettavaa maratonille. :) Tsemppiä maratonille ja erityisesti teoriakokeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eve Dallas tosiaan antoi mukavan lähdön maratonille. Kiitoksia paljon ja onnea maratooniin sinne päin myös :DD

   Poista
 6. Hieno saavutus ! Onneksi olkoon :)

  VastaaPoista
 7. Muhkea sivumäärä, ja hyvä että ehdit tehdä välissä muutakin :) Maratonit ovat kyllä mahtavia yhteisöllisiä tempauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Ja täytyy sanoa, että kun ei yrittänyt ylisuorittaa tässä maratonissa niin lopussa oli olo paljon parempi :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥